Uw droomtuin in 5 stappen

Uw tuin verdient vakwerk. Het mijne en dat van collega’s met dezelfde groene passie. Met gebundelde krachten maken we stapsgewijs uw droomtuin waar.

1. Kennismaking

U vertelt mij tijdens een vrijblijvende kennismaking over uw wensen, voorkeuren, budget …. En ik doe mijn werkwijze en visie uit de doeken. Het liefst bij u thuis zodat ik meteen een beeld heb van uw buitenruimte en de mogelijkheden.

Klikt het tussen ons? Ziet u een samenwerking zitten? Dan volgt het creatieve proces.

2. Eerste schets

Ik maak een eerste schets voor uw toekomstige tuin, met een ruw overzicht van vormgeving, sfeer en functies. We doorlopen samen de schets.

3. Definitief ontwerp

Bent u akkoord met het voorlopige ontwerp? Dan vullen we het aan met elementen zoals materiaalkeuze, beplanting, verlichting, meubilair … Dit definitieve ontwerp is de basis voor de uitvoering.

4. Uitvoering

U beslist zelf aan wie u de uitvoering overlaat: aan de vakmensen met wie ik samenwerk of iemand anders. Vertrouwt u op mijn collega’s? Dan waak ik mee over de werkzaamheden.

5. Onderhoud

Een jaar nadat uw tuin is gerealiseerd, kom ik bij u langs om het resultaat te bekijken en naar uw feedback te luisteren. Bent u helemaal tevreden? Graag kleine aanpassingen? Of tips voor het onderhoud? U rekent op mijn advies.