Tuinontwerp

Exclusieve tuinen die inspireren om jezelf te kunnen zijn

Buro Floris maakt exclusieve, stijlvolle en sfeervolle tuinontwerpen. Mijn ontwerpen zijn meer dan een paar mooie, bij elkaar passende lijnen op papier. Ik maak bijzondere tuinen, verrassende buitenruimten waar mensen zich thuis voelen. Waar ze rust en ruimte ervaren. Een eigen plekje waar alles draait om schoonheid, leefplezier en ontspanning.

Ik ben gepassioneerd door alles wat met groene vormgeving te maken heeft, en zoek naar datgene dat uw tuin uniek maakt. Zo breng ik sfeer in grote tuinen, zoals bij villa’s en landhuizen, maar ook in compacte stadstuinen of exclusieve bedrijfstuinen. Van strak tot landelijk, van minimalistisch tot tijdloos. Maar altijd anders. Een tuin met de handtekening van Buro Floris is een tuin die exclusief, sfeervol en origineel is.

Mijn ontwerpen hebben diverse prijzen en nominaties ontvangen, waaronder het Gouden Potlood, de prijs voor het meest inspirerende tuinontwerp.

Buro Floris ontwerpt en realiseert tuinen, parken en pleinen in de regio Utrecht, ’t Gooi, Bilthoven, Bussum, Bosch en Duin, De Heuvelrug, Zeist, Hilversum, Huis ter Heide en daarbuiten.