Tuinontwerp

Een stijlvolle tuin als rustpunt met sfeer

Er zijn 101 manieren uw tuin in te richten. Het juiste ontwerp is datgene wat aansluit bij uw levensstijl, persoonlijkheid en wensen. En tegelijk rekening houdt met de architectuur van uw woning en de typische kenmerken van de omgeving. Alleen zo krijgt u een tuin die helemaal klopt en waar u met plezier zoveel mogelijk tijd doorbrengt.

In mijn ontwerp hou ik rekening met al die elementen, maar ik voeg er ook iets van mezelf aan toe: de Buro Floris-signatuur. Die is overwegend modern, sfeervol en exclusief. Met een sterke structuur in alle seizoenen. Met evenwichtige verhoudingen tussen groen en verharding. Met verrassingselementen en boeiende lijnen.

De grootte van uw perceel is van ondergeschikt belang – zelfs de kleinste tuin kan meerdere functies bevatten en tjokvol beleving zitten.

Wat al mijn tuinontwerpen gemeen hebben, is dat ze bijdragen tot uw geluk – het tegengif voor stress en drukte, een plek waar u tot rust komt en zich helemaal thuisvoelt. Een tuin die even uniek is als u – dat is mijn ultieme ambitie.

Buro Floris ontwerpt en realiseert tuinen, parken en pleinen in de regio Utrecht, ’t Gooi, Bilthoven, Bussum, Bosch en Duin, De Heuvelrug, Zeist, Hilversum, Huis ter Heide en daarbuiten.