Over Buro Floris

Jorine Boogaard | tuinarchitect | landschapsontwerper

Mijn naam is Jorine Boogaard, gepassioneerd tuin- en landschapsontwerper. Ik ontwerp exclusieve tuinen en combineer daarbij een duidelijke filosofie met een vakkundig oog voor detail. Mijn ontwerpen zijn dan ook meer dan een paar mooie, bij elkaar passende lijnen op papier. Ik wil bijzondere tuinen maken, verrassende buitenruimten waar mensen zich thuis voelen. Waar ze trots op zijn.

Ik ben altijd op zoek naar datgene dat uw tuin uniek maakt. Dat kunnen lijnen, stijlen, materialen en persoonlijke voorkeuren zijn, maar ook de mensen, de omgeving en het huis of (bedrijfs)pand horen daarbij. Van fraaie dakterrassen en moderne stadstuinen tot luxe villatuinen. Ieder exclusief tuinontwerp van mijn hand is uniek en passend bij de opdrachtgever. Heeft u plannen met uw tuin, dan adviseer ik u graag.